Bryggan

Morgongympa på bryggan med Rose-Marie

Morgongympan är ett populärt inslag under sommaren på Björholmens Båtklubb. Vi hoppas på enfortsättning 2020.

Initiativet togs av Rose-Marie som normalt håller gympapass på tisdagar och torsdagar i Torslanda.
torslandagympan.com

-gympan passar alla och vi tar det som det kommer, säger Rose-Marie.

Krabbfisketävling 2019!!!

Åkdersgräns max 12år. Alla tävlande måste ha flytväst! Nu på lördag 3/8 med start kl11.00. Anmälan på flaggstångsskäret fom 10:30 Prisutdelning efter tävlingsslut kl.12:30.

Tack alla som hjälpte till och gjorde detta till "bra dag" för våra unga. 29st antusiastiska krabbfiskare fick tillsammans upp 202st krabbor.

Årets kräftskiva (2019)arrangeras av klubbens festkomite tillsammans med Björholmens Marina. All information finns utskickat via vår BBK`s MedlemsChatt.

Arbetet med nya bryggor har kommit igång och vi väntar med spänning på resultatet.

En välkommen nyhet till sommaren 2020 blir uppdatering av C och D bryggorna. 16o meter plus lite övrig översyn.