Bryggan 2020

Vi ser fram mot sommarens aktiviteter

Morgongympa på bryggan med Rose-Marie även i sommar!

Morgongympan är ett populärt inslag på bryggan och arrageras av Båtklubben. Rose-Marie lovar att hålla oss i trim även den här sommaren. Information kommer dagen före via BBK`s WhatsApp.

Alla är välkomna, även ni som lagt till vid vår gästbrygga. Gympan passar alla och vi tar det som det kommer meddelar Rose-Marie som normalt håller gympapass på tisdagar och torsdagar i Torslanda.
torslandagympan.com

Trivselkväll på distans, den 6 juni, är framflyttad till den 26 juni kl 19oo

Kräftskiva kommer om möjligt att arrangeras under hösten av klubbens festkomite, tillsammans med Björholmens Marina.

Håll utkik, information kommer via vår BBK`s MedlemsChatt.

Krabbfisketävling.

Håll koll i WhatsAppen så återkommer vi med datum

Åldersgräns max 12år. Alla tävlande måste ha flytväst!

Många fördelar med att vara medlem i Björholmens Båtklubb.

Som medlem i BBK har du, utöver sommarens trivselaktiviteter, också en trygghet. Många båtägare bor på annan ort och kan genom BBK`s chatt få information och även hjälp av någon som finns på plats. Att få någon att titta till din båt vid eller efter dåligt väder är hjälp på distans på riktigt :-)

Vi har också ett bra samarbete med marinans hotell och resturang.

Vill du veta mer så kontaktar du:

ordforande@bjorholmensbatklubb.se

Vackra Björholmen blir om möjligt ännu vackrare.

En välkommen nyhet till sommaren 2020 är uppdatering av C och D bryggorna.

Totalt ca 160 meter ny brygga samt nya el och vattenstolpar ger ett rent och snyggt första intryck för oss som har den som hemmahamn, men även för alla båt och resturanggäster.

Tack Ann Sofie Hallgren för dessa vackar bilden.