Bryggan 2020

Vi ser fram mot sommarens aktiviteter

Morgongympa på bryggan med Rose-Marie även i sommar!

Morgongympan är ett populärt inslag på bryggan och arrageras av Båtklubben. Rose-Marie lovar att hålla oss i trim även den här sommaren. Information kommer dagen före via BBK`s WhatsApp.


Alla är välkomna, även ni som lagt till vid vår gästbrygga. Gympan passar alla och vi tar det som det kommer meddelar Rose-Marie som normalt håller gympapass på tisdagar och torsdagar i Torslanda.
torslandagympan.comBåtklubbsafton

Det blev en trevlig kväll med många skratt och en hel del glada minnen. Lasse är en tradition på bryggan så det kom också gamla vänner som passade på att få en pratstund "back stage" och samtidigt träffa gamla bryggkompisar.


Publiken skötte sig som det bör i coronatider och allt gick lugnt till väga.....eller som Donald Trump skulle lagt ut på tvitter "it was completely crazy, the audiens comes from all over the country and the lakeside bridge, from Finland, had to be closed down. And that you know....just to listen to Lasse"

Kräftskiva kommer om möjligt att arrangeras under hösten av klubbens festkomite, tillsammans med Björholmens Marina.

Håll utkik, information kommer via vår BBK`s MedlemsChatt.

Krabbfisketävling.

Håll koll i WhatsAppen så återkommer vi med datum


Åldersgräns max 12år. Alla tävlande måste ha flytväst!

Många fördelar med att vara medlem i Björholmens Båtklubb.

Som medlem i BBK har du, utöver sommarens trivselaktiviteter, också en trygghet. Många båtägare bor på annan ort och kan genom BBK`s chatt få information och även hjälp av någon som finns på plats. Att få någon att titta till din båt vid eller efter dåligt väder är hjälp på distans på riktigt :-)


Vi har också ett bra samarbete med Marinans Hotell och Resturang.


Vill du veta mer så kontaktar du:

ordforande@bjorholmensbatklubb.se

Vackra Björholmen blir om möjligt ännu vackrare.


En välkommen nyhet till sommaren 2020 är uppdatering av C och D bryggorna.

Totalt ca 160 meter ny brygga samt nya el och vattenstolpar. Ett rent och snyggt första intryck för oss som har den som hemma hamn, men även för alla gästbåtar och resturangens många gäster.